BCSD.DK

Gode råd til den forretningsdrivende

Vælg en lokal håndværker

Det kan være du står over for en større renovering af din bolig, eller det kan være at du blot skal have foretaget en lille forbedring eller reparation. Uanset dit udgangspunkt så kan det være en god idé at vælge lokale håndværkere. Dette kan der være flere årsager til. For det første støtter du det lokale erhvervsliv, miljøet skånet, du får nemmere ved at indhente tilbud og du opnår håndværk af god kvalitet. Alt dette kan du læse meget mere om nedenfor, samt hvordan du hurtigst finder de bedste lokale håndværkere til den bedste pris.

Støt det lokale erhvervsliv

Når du vælger lokalt, støtter du også lokalt. I praksis betyder det, at hvis du er bosat i Allerød og skal bruge en elektriker, så vælger du en elektriker Allerød. På den måde er du med til at lægge pengene i dit eget lokalsamfund og få pengene til at arbejde her. Man kan sagtens støtte lokalt, men anvende større landsdækkende firmaer, men vil man gøre en ekstra god gerning, støtter man de små erhvervsdrivende. Når du fx skal bruge en elektriker i Allerød, så vil du finde rigtige mange at vælge imellem.

Skån miljøet

Når du vælger en lokal håndværker, er du med til at skåne miljøet. I praksis sker det ved at håndværkeren ikke skal køre langt for at udføre opgaven og derved ikke udleder den samme mængde CO2, ved at udføre opgaven. En elektriker fra Allerød der skal udføre en opgave i Allerød, bruger mindre energi end en elektriker fra Hvidovre der skal udføre en opgave i Allerød.

Går du meget op i miljøet, kan du indtænke miljøet på samme måde i hele din renovering. Udskift fx til mere klimavenlige elementer og bæredygtige løsninger. Ikke alene skånes miljøet, der kan også være penge at spare fx i varme og el.

Få nemmere ved at få indhentet tilbud

En lokal håndværker er hurtigere til at komme og give tilbud, fordi han hurtigt lige kan smutte forbi imellem opgaverne. Det betyder i praksis at det er nemmere og hurtigere at få indhentet tilbud, men også at få udført opgaven.

Opnå håndværk af god kvalitet

Når du fx vælger elektriker Allerød, altså lokale håndværkere fra dit nærområde, vil du typisk også opnår en højere kvalitet. Dette skyldes at den enkelte håndværker har brug for et godt lokalkendskab samt at der bliver talt godt om firmet lokalt. Det er hele deres eksistensgrundlag, og derfor faciliterer lokale håndværkere højere kvalitet.

Søg online efter det du søger

Du kender sikkert ikke alle de håndværkere der er i dit lokalområde. Det er derfor en god idé at bruge internettet til hjælp, til at finde den rette. Dette kan gøre, når du leder efter en elektriker i Allerød, hvis det er en elektriker du skal bruge. Når du søger på denne måde, vil du hurtigt få en lang række af muligheder til at fremkomme. Det kan være en god idé at vælge tre muligheder ud og indhente tilbud fra alle tre. På denne måde får du et godt sammenligningsgrundlag i forhold til pris.

Forrige indlæg

Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *