BCSD.DK

Gode råd til den forretningsdrivende

Sådan kan du spare penge på printerpatroner

I de fleste virksomheder er der ofte brug for at printe et eller flere stykker papir ud, og det kan hurtigt blive en lidt for stor post i budgettet. Der er dog forskellige ting, man kan gøre for at spare penge på printerpatroner. Uanset, om det er Epson 603XL printerpatroner eller nogle helt andre, der passer til virksomhedens printere, kan der være penge at spare.

Gør forarbejdet, inden I køber printere

Først og fremmest er det en god idé at undersøge markedet, inden man køber printere til virksomheden. Der findes mange forskellige, så det er en god idé at være klar over, hvad behovet er, inden man går i gang. Derefter er det selvfølgelig også værd at kigge på prisen, så printeren eller printerne, alt efter hvor mange virksomheden skal bruge, passer til budgettet.

Det er dog ikke kun prisen på selve printeren, det er en god idé at kigge på. Det kan nemlig også variere, hvor dyrt det er at købe printerpatroner til den. Så kan det godt være, at man har fundet en billig printer, men måske viser det sig, at f.eks. Epson 603XL printerpatroner er billigere pr. print end patronerne til den printer, man har fundet. Hvis dette er tilfældet, er det måske ikke billigere på længere sigt, selvom printeren var billigere til at starte med.

Overvej kompatible Epson 603XL printerpatroner

Når man så har fundet den rigtige printer, kan man overveje, om man synes, man er nødt til at skal have de originale printerpatroner til den. Det er nemlig også muligt at få uoriginale printerpatroner – også kaldet kompatible printerpatroner. Disse er som regel billigere og kan nogle gange også klare flere antal udskrifter end de originale.

Man skal dog være opmærksom, hvis man f.eks. køber uoriginale Epson 603XL printerpatroner eller andre uoriginale printerpatroner. For man mister garantien på printeren, hvis den går i stykker, mens der er uoriginale printerpatroner i den. Man skal altså gøre op med sig selv, om man vil have printerpatroner, der i mange tilfælde er væsentligt billigere og risikere garantien, eller om man hellere vil være på den sikre side.

Køb stort ind

En tredje ting, der kan være med til at spare penge på printerposten på budgettet, er at købe flere patroner på én gang. Det kan godt være, at det kun er den ene printer, der er ved at trænge til nye Epson 603XL printerpatroner – eller hvad man nu bruger. Det giver dog god mening at bestille nye Epson 603XL printerpatroner til alle printerne, når nu man er i gang, hvis det er dem, printeren bruger. Hvis man printer meget, kan det måske også give mening at bestille dobbelt eller mere til alle printerne.

Nogle gange kan man få mængderabat, når man bestiller meget af noget. Hvis ikke dette er tilfældet med printerpatronerne, kan man i det mindste spare en gang fragt eller to ved at bestille flere printerpatroner samlet – i stedet for at bestille få ad gangen. Vil man gerne spare penge på printerpatroner, er der altså flere forskellige ting, man kan overveje.

Forrige indlæg

Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *