BCSD.DK

Gode råd til den forretningsdrivende

Nøglesnore i polyester

Ønsker du i 2018 at skabe mere synlighed omkring din virksomhed eller dine produkter, så er reklameartikler et godt bud på, hvordan du sikrer omkostningseffektiv markedsføring. Med reklameartikler har du en mulighed for at nå ud til dine kunder på en prisvenlig måde. Ofte kan du få produceret produkter, der løser et egentligt behov hos din målgruppe, så de derved bruger dine reklameartikler flere gange. Denne post i dit markedsføringsbudget kan derfor meget vel vise sig, at være den der giver det allerstørste afkast målt på antal kroner (eller øre) per visning, der genereres.

keyhangers polyesterEn af de reklameartikler, der vækker glæde hos modtageren er keyhangers. Keyhangers fås i et væld af farver, former, modeller og med lige præcis det tilbehør, som du ønsker. Du kan derfor bruge den klassiske reklameartikel til at ramme præcis din målgruppe. Hvad enten din målgruppe er håndværkere, bartendere, kontor- og vidensarbejdere eller lagerfolk, så har du med keyhangers en reklameartikel, der bliver brugt igen og igen.

En af de billigere typer af keyhangers, er den, der er produceret i materialet polyester. Polyester er et robust materiale, der er komfortabelt at bruge. De kan bruges af både folk, der skal på messe, skoler, der skal på udflugt eller kontorer, der har brug for at hægte et plastikkort med navn i krogen på nøglesnorene.

Keyhangers i polyester kan også bruges som give-aways på messer eller til andre arrangementer. Du kan derved skille dig ud og sørge for, at de besøgende / deltagerne husker din virksomhed. De er nemme at producere, og du får derfor mange keyhangers for den samme pris, som det fx ville koste at få lavet kaffekopper, kuglepenne eller nøglerige med logo.

Valg af tilbehør

Tilbehøret på din nye nøglesnor er naturligvis langt hen ad vejen lige så vigtigt, som selve materialet er det. Det nytter altså ikke noget, hvis materialet er af en god kvalitet, mens tilbehøret er i billigt plastik, der nemt går i stykker. Du bør derfor overveje at bruge lidt ekstra på at gøre noget ud af tilbehøret. Dette sikrer også, at modtageren rent faktisk har lyst til at gå med din nye nøglesnor, enten dagligt eller når behovet opstår.

Dine keyhangers kan fx fås med en krog i enden, så modtageren kan hægte sine nøgler fast. Denne kan enten udformes i plastik eller i metal. Dertil kommer et væld af forskellige typer af modeller, hvoraf nogle er nemmere at åbne / lukke end andre. Det anbefales, at du vælger en krog i metal, da de ikke knækker så nemt. Hvad enten det er en kortholder i plastik, et sæt nøgler eller noget helt tredje man som bruger, har brug for at hægte fast, så er det meget sandsynligt, at man har behov for at tilgå det påhægtede ofte. Producér derfor dine nye keyhangers med det i mente, at de bliver brugt ofte. Så går du ikke helt galt i byen.

Andet populært udstyr omfatter fx sikkerhedsklipse i nakken. Denne løser sig automatisk, hvis der kommer et for højt træk på nøglesnoren. En sikkerhedsklips er fx rigtig god, hvis det er en sandsynlighed for, at børn kan bruge dine keyhangers, eller hvis de er beregnet til udendørs brug, hvor træer nemt kan komme i vejen. Sikkerhedsklipse løser sig først ved træk på mere end 12 kilo, og du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvor vidt de skulle bryde ved et uheld.

Forrige indlæg

Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *