BCSD.DK

Gode råd til den forretningsdrivende

Nemt regnskabsprogram for mindre iværksættere

Er du iværksætter eller drømmer du om at blive det? for mange iværksættere er det regnskabet og bogholdningsopgaver der er den absolut største udfordring. Mange vil endda helt kunne gå og overveje om de overhovedet har mod på at være iværksættere på grund af regnskabet og bogholdningen. MEN der er heldigvis en god løsning for dig, som ikke er en haj til regnskab. Der er nemlig lavet et super simpelt og lige til regnskabsprogram der henvender sig til mindre iværksættere.

Hold styr på regnskabet og gør det meget mere overskueligt for dig selv

Er du en af dem der ofte udskyder de svære eller kedelige opgaver til kort før deadline? Så vil det ofte bide dig i røven, hvis det er regnskabet du udskyder til kort før deadline. Man mister nemlig hurtigt overblikket hvis man skal sidde og lave ret regnskab for et helt år, på meget kort tid. Men med dette simple og let gennemskuelige regnskabsprogram, så vil det ikke længere være en helt så sur opgave at lave regnskab. Når først du har gjort det og er kommet ind i en god rytme, så vil du opdage at det faktisk er langt lettere end du går og tror.

Spar dig selv for en masse penge

Det kan være rigtig dyrt at betale sig fra både at få en bogholder til at holde styr på det daglige regnskab og en revisor til at godkende årsregnskabet. Derfor kan du spare dig selv for en masse penge ved, at lave regnskabet selv. Med et regnskabsprogram fra Billy bliver det pludselig super let og gennemskueligt at sidde og lave regnskab selv. Du vil med andre ord selv kunne varetage denne opgave i firmaet og dermed spare en masse penge. Det er en rigtig god til hvis man er en ny eller mindre iværksætter. For når man driver virksomhed er der masser af udgifter. Derfor er det godt at kunne holde så mange udgifter nede som muligt. Med dette regnskabsprogram er det dermed muligt at lave et korrekt regnskab og samtidig sparer penge. Udover at det er langt billigere at lave sit regnskab selv, så er dette regnskabsprogram tilmed gratis at benytte. Du kan derfor ikke blot spare en masse penge på udgifter til bogholder og revisor, nej du skal ikke engang betale for at benytte et super smart og simpelt regnskabsprogram.

Masser af hjælp og vejledning

Synes du alligevel at det er lidt svært at lave regnskabet? Så er der masser af hjælp at hente hos virksomheden bag regnskabsprogrammet. Hos Billy som står for regnskabsprogrammet har man nemlig ønsket at gøre det så simpelt som overhovedet muligt at lave regnskab for mindre virksomheder. Det betyder at er er lavet masser af video og how to guides til deres regnskabsprogram. Du vil derfor kunne finde masser af hjælp og information, hvis du sidder med et spørgsmål til dit regnskab. Derudover er der endda også gratis support til regnskabsprogrammet hele ugen. Det er derfor den ideelle løsning for nye og mindre iværksættere.

Forrige indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *