BCSD.DK

Gode råd til den forretningsdrivende

Mangler din virksomhed merchandise?

Keyhangers er med god grund en yndet form for merchandise. Den er omkostningseffektiv, og man får et reelt stykke produkt for en meget billig pris. Prisen per nøglesnor er oftest også langt lavere end fx ved nøgleringe, t-shirts eller krus med tryk på.

Det er også en reklameartikel, der giver synlighed for pengene. Imens nøgleringe typisk bliver i lommen, indtil en dør skal åbnes, og et krus med tryk på som regel aldrig forlader kontoret eller hjemmet, så bærer man en nøglesnor uden på tøjet, rundt om halsen. Når det så er sagt, så giver t-shirts, tasker og caps naturligvis mere synlighed end keyhangers, men disse reklameartikler koster også meget mere per stk. Spørgsmålet er også, om folk gerne vil gå rundt med en t-shirt, hvor der står ”Danske Økolandbrug” eller ”Nyboder Hundefoder” på. En keyhangers udfylder oftest en funktion – nemlig at holde styr på et ID-kort, et sæt nøgler eller lign., og derfor kan den nemmere bære et reklamebudskab. ”Danske Økolandbrug”-t-shirten udfylder også en funktion, men den kan nemmere erstattes med en lækker bomuldsskjorte eller en designer t-shirt.

Når du skal ud og anskaffe dig billige keyhangers, så er det vigtigt, at du har formålet for øje. Skal nøglesnorene fx bruges til et enkeltstående event eller er det medarbejderne, der skal bære dem 5 dage om ugen på jobbet? Hvis det sidste er tilfældet, skal stoffet nok være lidt blødere, krogen i metal og med en plastikklips, så nederste del kan hægtes af nøglesnoren. Hvis det blot er ID-kort til et event, så kan plastikklipsen undværes og krogen kan måske erstattes af en plastikversion.

Sikkerhed fremfor alt!

Du må dog ikke gå på kompromis med sikkerheden. Det er derfor vigtigt, at alle nøglesnore har en sikkerhedsklips i nakken, der automatisk skiller nøglesnoren, hvis trykket bliver for stort. Dette kan fx ske, hvis et barn bærer din nøglesnor og imens det leger, ved et uheld sidder fast i et træ el. lign., så sørger sikkerhedsanordningen i nakken for, at den automatisk slipper.

Du kan få dine nøglesnore i lige den farvenuance, du ønsker det. Det er en myte, at der kun er standardfarver. Faktisk kan producenten ofte ramme nøjagtig den farve, som I bruger i jeres virksomhed. Dette sikrer et professionelt udtryk og en rød tråd imellem alle jeres reklameartikler og produkter, der bærer jeres logo. Hvis en keyhanger først skal indfarves i en meget specifik farvenuance, så kan produktionstiden dog være et par dage længere. Dette må man tage med, når man ønsker det bedste resultat.

Forrige indlæg

Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *