BCSD.DK

Gode råd til den forretningsdrivende

Køb noget ordentligt oudoorudstyr

I en meget travl hverdag, hvor der er et højt tempo, og der stilles mange store krav og forventninger til dig, kan det være svært at få pusten og få pulsen ned. Derfor er det helt nødvendigt, at du gør noget aktivt for at forhindre, at ekstrem travlhed og pres udvikler sig til en stresslignende tilstand.

Det kan du gøre på mange forskellige måder. En måde, som er både afstressende og udfordrende, er at drage ud i naturen og komme helt væk fra det, der kan stresse dig.

Hvad er fordelen ved en outdoor-tur?

Der er meget god energi at hente i naturen. Den stiller ingen krav til dig, og den tvinger dig til bare at være tilstede. Desuden er det super sundt for dig at være ude i den friske luft og have kontakt til naturen og dermed til dig selv.

Det er også sundt med nogle udfordringer, som er helt basale. Det kan være sådan noget som at finde vej, at tilberede mad og indrette et sted at overnatte, hvis du tager hele pakken. Disse basale udfordringer bringer dig i kontakt med urmennesket og kan få dig til at lægge afstand til det moderne livs pressede livsstil.

Om du så bare går en tur i skoven eller på stranden, eller du overnatter i naturen i flere døgn, så vil du få nogle helt unikke oplevelser derude, som kun naturen kan give dig.

Du er nødt til at have noget godt outdoorudstyr

Det kræver måske ikke det store udstyrsstykke at gå en tur på stranden. I skoven kan det være en god idé at kunne finde ud igen så her kan noget navigation, et kort eller et kompas være fint at have med. Det er ikke altid, at det elektroniske udstyr har dækning, så lær at bruge et kompas.

Skal du ud i noget overnatning/overlevelsestur, så er det en langt mere udstyrskrævende sag. Så skal du jo både have noget mad, kunne tilberede mad og indrette et god soveplads. Det kan være i et telt, et shelter, en bivuak eller en køje.

Afhængigt af årstiden og vejret må du indrette dig, så du kan sove lunt og uforstyrret. Det kan være, at du foretrækker et liggeunderlag og en sovepose. Bruger du det, så bør du vælge noget af en god kvalitet. I hvert fald, hvis temperaturen falder om natten.

Det er i det hele taget alfa og omega, at du har noget ordentligt outdoorudstyr med, når du er på overnatning ude i det fri.

Hvorfor er ordentligt outdoorudstyr ofte dyrt?

Det er måske ikke nødvendigt at investere i det dyreste udstyr på markedet. Men du får simpelthen nogle bedre og mere holdbare produkter, hvis du køber noget, der er ordentligt. Dermed får du mere glæde af det i længere tid.

Der findes dog nogle mærker, som producerer noget udstyr i en ordentlig kvalitet, men som ikke er overdrevent dyrt alligevel. Tager du for eksempel et mærke som Sea to summit, så vil du i deres sortiment kunne finde alverdens outdoorudstyr, som er super godt, og som kommer til en skarp pris. Det kan give dig nogle vidunderlige naturoplevelser.

Forrige indlæg

Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *