BCSD.DK

Gode råd til den forretningsdrivende

Hvor stor forskel gør din udstråling på arbejdspladsen?

Når vi møder nye mennesker, dømmer vi dem i løbet af få sekunder. Ikke alle vil være ved, at de dømmer andre på udseende, men fakta er, at vores fremtoning har kæmpe stor betydning for, hvordan mennesker omkring os opfatter os. Det gælder både vores simple udseenden, men også vores udstråling af f.eks. selvtillid. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at din udstråling på arbejdspladsen kan have meget at sige i forhold til din karriere. Det kan nemlig ændre meget på, hvordan dine kollegaer og din arbejdsgiver opfatter dig – uafhængigt af din arbejdsindsats.

Dress for succes

Det er selvfølgelig dine kompetencer, din arbejdsindsats og dit ambitionsniveau der har den afgørende betydning, når det kommer til forfremmelser og ansættelser. Men man kan ikke benægte, at udstrålingen kan være en afgørende faktor, når nogle skal bedømme dig. Det er lige netop herfra det engelsk udtryk ”dress for succes” kommer. Hvis du vil overbevise dig selv og ikke mindst andre om, at du fortjener mere ansvar eller din drømmestilling, må du vise, at den passer til dig. Din beklædning skal passe til dit job og til det job du ønsker. Hvis du arbejder på kontor, er det godt med et jakkesæt, alt efter hvor formel din arbejdsplads er. Sløset eller uoplagt påklædning signalerer ligegyldighed og, at du er uambitiøs. Derimod kan den rigtig påklædning signalere, at du er en mand med styr på dit liv og dit job. Og det giver sig selv, at man helst vil ansætte den sidste mulighed af de to.

Selvtillid er vigtigt

Det er altså vigtigt, hvordan man bliver opfattet. En stor del af, hvordan man bliver opfattet, er den selvtillid, man udstråler. Det er også bevist, at selvtillid kan have rod i, hvor tilfreds man er med sit udseende. F.eks. er der mange mænd, der mister selvtilliden, når de begynder at lide af hårtab. Det er ganske naturligt, da hårpragten er en del af mange selvopfattelse. I det tilfælde, hvor du begynder at tabe hår, kan en hårtransplantation altså gøre underværker for både dit udseende og ikke mindst din selvtillid. En hårtransplantation er et minimalt invasivt indgreb, der til gengæld kan have store positive konsekvenser. Hvis du får mere selvtillid, kan det nemlig forbedre dine omgivelsers opfattelse af dig, hvilket er godt både på arbejdspladsen og i privaten. Så hvis du er ked af din vigende hårgrænse, er en hårtransplantation en relativt nem måde, at få selvtilliden og glæden omkring dit udseende tilbage.

Forbliv ung og frisk i længere tid med hårtransplantation

Det er almindeligt kendt, at mange brancher hele tiden leder efter nye, unge hoveder, der kan komme med nye og friske ideer. Derfor kan det være vigtigt at have et ungt udtryk. En vigende hårgrænse kan være en udfordring her. En hårtransplantation kan altså hjælpe dig med at beholde et ungt udtryk og dermed forblive relevant i en arbejdsgivers øjne. Dermed ikke sagt, at en hårtransplantation kan løse alle dine problemer, men den kan give et skub i den rigtige retning. Husk selvfølgelig at erfaring og en god arbejdsindsats er uvurderlige og afgørende i arbejdsøjemed.

Forrige indlæg

Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *