BCSD.DK

Gode råd til den forretningsdrivende

Har din virksomhed det rette mobilabonnement?

Uanset om man er en enkeltmandsvirksomhed, en lille- til mellemstor virksomhed, eller en stor virksomhed, så er en af de ting, man bør tænke på, om man har det rigtige mobilabonnement, ud af alle de mange forskellige mobilabonnementer der findes.

Fri tale, fri SMS, fri data og muligheden for at bruge tale og data i udlandet uden ekstra omkostninger. Det hele er i spil når vi taler mobilabonnementer, og det er vigtigt, at du som ejer, administrator eller daglig leder af en virksomhed har taget stilling til, hvilken af de mange muligheder på markedet du skal have til din virksomhed. Derfor er det vigtigt at vide hvad din virksomhed har brug for.

Sørg for at du ikke betaler for meget for dit abonnement

Med alle de mobilabonnementer man kan vælge imellem, kan man nemt ende i en situation, hvor man betaler meget mere, end man behøver. Det sker for rigtig mange danskere, men det behøver ikke at være virkeligheden for din virksomhed.

Derfor kan det godt betale sig, at du sætter dig ordentlig ind i tingene, inden du sætter dig og skal bestille et eller flere mobilabonnementer til dig selv og medarbejderne i din virksomhed.

Uanset om du allerede har en aftale, kan det alligevel godt være, at du kan finde en bedre løsning, så du kan spare mange penge årligt på de mobilabonnementer, der er knyttet til din virksomhed.

Og har du ikke nogen mobilabonnementer til din virksomhed i forvejen, men skal ud på markedet og finde en løsning, er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke ender med at betale mere, end du behøver for de mobilabonnementer der passer bedst, til det din virksomhed har brug for.

Nogle gange kan det betale sig at skifte

I nogle tilfælde kan det faktisk være billigere for dig at blive ny kunde hos en anden forhandler af mobilabonnementer, end den du er kunde hos lige nu. Ofte har forhandlerne tilbud på nye abonnementer for at lokke nye kunder til, og derfor kan det betale sig at skifte til en ny udbyder.

Som minimum kan det betale sig at kontrollere, hvor meget du betaler for dine nuværende mobilabonnementer og sammenligne online for at se, om det er muligt at skaffe en billigere løsning enten hos din nuværende udbyder, eller om du med fordel kan skifte dine abonnementer til en ny udbyder, der tilbyder samme aftale til billigere penge.

Brug en sammenligner for at finde din foretrukne løsning

På internettet er det nemt at finde en sammenligner, der kan vise dig en lang række af de billigste mobilabonnementer, du kan finde derude og hvad disse abonnementer specifikt indeholder, samt hvad de koster.

Så sørg for at få lavet en sammenligning af din virksomheds mobilabonnementer, med alle de andre udbud der ellers er på markedet, så du kan finde ud af, om du skal skifte udbyder eller ej. Det er nemt, hurtigt og gratis at sammenligne, og som sagt så kan det spare din virksomhed penge.

Forrige indlæg

Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *