BCSD.DK

Gode råd til den forretningsdrivende

God teambuilding kan styrke din virksomhed

Mange virksomheder har lidt store tab under Corona epidemien. Deres produktioner har været gået i stå, der har ikke været kunder eller salg i virksomhederne og indtjeningen har været minimal. Det har for virkelig mange virksomheder betyder at de har været nødt til at afskedige små eller store dele af deres ansatte. Når man er tvunget til at lave fyringsrunder i virksomheden, så kan det påvirke troen og tilliden til hinanden.

Hjælp dine ansatte med at finde hinanden igen

Har i været nød til at fyre flere ansatte i det forgange år? Enten på grund af Corona eller helt andre årsager? Så kan det have påvirket samarbejdet blandet dine ansatte eller kollegaer. Det er hårdt for alle når man er nødt til at fyre mange mennesker på en gang, både for dem der bliver fyret, men også for dem der er tilbage. Pludselig skal der dannes en helt ny dynamik kollegaerne imellem. De resterende der er tilbage, kan også være nervøse for om der er flere der skal fyres snarligt.

Teambuilding og samarbejdsøvelser

Hvis du og dine kollegaer har svært ved at arbejde sammen eller finde hinanden igen, efter store ændringer i firmaet, så er teambuilding og samarbejdsøvelser en rigtig god ting. Her kan I igen lærer at arbejde sammen på nye måder. I kan finde hinanden igen som personer og som regel er det også ganske morsomt at være til teambuilding sammen med sine kollegaer. God teambuilding kan være mange ting. Ofte booker virksomheder et eventbureau til at stå for øvelserne. På den måde er i sikret en sjov og udfordrende dag, hvor alle starter samme sted. Udover at I lærer at samarbejde, så er det også ofte nogle rigtig sjove dage man har sammen, når man er afsted. Det er sjove opgaver man bliver stillet, man griner sammen og man koncentrerer sig sammen og noget man ikke er vant til arbejde med. Alle der er med til teambuilding dagen er lige stillet. Der er ikke chef og medarbejder forhold sådan en dag, fordi det ganske enkelt kræver at i arbejder sammen som de personer i er og ikke som dem i er, når i er på arbejde.

Hvorfor booke et eventbureau til teambuilding?

Et eventbureau lever af, at lave sjove og underholdende oplevelser. Du er derfor garanteret en god dag for dig selv og alle dine kollegaer, når i booker en teambuilding dag hos et eventbureau. Desuden er der ikke nogen fra dit eget firma, der har den fordel at have stået for at lave øvelserne. I er dermed alle lige og på den måde er det langt bedre for jer, at finde hinanden igen. I skal samarbejde om nogle helt nye øvelser, som slet ikke ligner det arbejde i laver normalt. I lærer derfor hinanden at kende på en helt ny måde. Ved god teambuilding gennem et eventbureau lærer i måske helt nye sidder af jer selv og jeres kolleger at kende. De sider kan i formentlig bruge i jeres dagligdag på jeres arbejde. Under alle omstændigheder, så binder gode og sjove minder jer sammen og styrker jeres sammenhold.

Forrige indlæg

Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *