BCSD.DK

Gode råd til den forretningsdrivende

Fordele ved massage

Massage er godt for både krop og sjæl. Efter en lang arbejdsdag eller en lørdag med havearbejde, kan du med massage få ro og en afslappende effekt på kroppens muskulatur. Du kan få massage af din bedre halvdel eller vælge at tage til en professionel behandler med mange års erfaring. Fordelen ved det første er, at massagen er lige ved hånden, mens fordelene ved det sidste er, at du får en grundig og professionel behandling, hvor massøren ved lige præcis, hvor denne skal trykke. Sidstnævnte har helt sikkert også en bedre forståelse for kroppens anatomi og muskulatur end førstnævnte.

I dette indlæg har vi listet en lang række fordele ved massage.

Fordele ved massage

Massage betragtes generelt som en del komplementær og integrerende medicin.

Både kroppen og sindet har brug for at få renset af, fra hverdagens travlhed. Undersøgelser af fordele ved massage viser, at det er en effektiv behandling til reduktion af stress, smerter, muskelspænding og meget, meget mere. Nedenunder har vi samlet de bedste fordele ved massage, blandt mange.

  • Reducerer stress

Når kroppen er anspændt og er under stress, vil den producere usunde niveauer af stresshormoner.

Massagebehandling af høj kvalitet ved regelmæssige sessioner, kan ikke kun hjælpe stresslindringer, men også over en længere periode, øge energiniveauet og afslapning.

  • Søvnløshed

Det er et velkendt faktum, at personer, der har en stressfuld dagligdag, og dermed højt stress niveauer, er mere sårbare overfor søvnløshed og sygdomme. Ved Regelmæssige massagesessioner, giver det dermed mange fordele for kroppen af få massagebehandling af høj kvalitet. Det er videnskabeligt bevist, at massagens evne til naturligt at beskytte sig selv mod søvnforstyrrelse, er kraftigt høj.

  • Forbedrer cirkulationen i kroppen

Fysiurgisk massage har både korte og langsigtede fordele. Forbedret cirkulation er en del af den langsigtede fordel ved regelmæssige massagesessioner. Massage fremmer forbedret cirkulation ved brug af hand-on pres, der bevæger blodet gennem de beskadigede og overbelastede områder i kroppen. Her frigiver dette nemlig samme tryk nyt blod til at strømme ind i væv. Dette resulterer i lavere blodtryksniveauer og forbedret samlet kropsfunktion.

  • Sportsskader

For en sund livsstil er det vigtigt at dyrke sport. Der ses mange tilfælde, hvor der kan opstå skader i forbindelse med sporten, i mange forskellige sammenhæng. Massageterapi bør derfor også være en del af et godt træningsprogram, for at undgå sportsskader. Ligesom regelmæssig træning kan holde kroppen finjusteret, kan regelmæssig massageterapi hjælpe med at holde immunforsvaret stærkt og modstandsdygtigt. Massage har også en god effekt mod alt lige fra ondt i lænden til en frossen skulder.

Gør noget godt for dig selv og giv kroppen og sindet en god oplevelse. Hos os kan du læne dig trygt tilbage til en forkælelse eller behandling, med massage fra top professionelle massører.

Massageterapi betragtes i dag som en mainstream-behandlingsmulighed, og mange forsikringsselskaber dækker behandlingssessioner.

 

Forrige indlæg

Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *