BCSD.DK

Gode råd til den forretningsdrivende

Fordele ved at købe reklameartikler fra en professionel virksomhed

Står du og skal købe reklameartikler til dit næste event, messedeltagelse eller som en lækker julegave til medarbejderne, så kan det betale sig at se sig for, inden man bestiller hos den første, den bedste leverandør. Selvom prisen er billig og ”alt kan lade sig gøre”, så er det ofte nogle helt andre parametre professionelle leverandører konkurrerer på. Hvad er en professionel leverandør, og hvilke fordele får du typisk, når du bestiller dine reklameartikler fra en dygtig virksomhed? I dette indlæg bearbejder vi emnet, så du er bedre rustet, næste gang du er i marken for at finde reklameartikler eller merchandise.

Du er sikker på, at trykket bliver pænt

Hvis du har prøvet at gå galt i byen når du bestille reklameartikler, og modtaget varer hvor trykket sidder skævt, eller respektafstande ikke er overholdt, så ved du også, hvilken kedelig fornemmelse og skuffelse, man kan stå tilbage med. Det kan være fejlen er jeres, og grafikken der er leveret, ikke er skåret korrekt til, eller det kan være, at fejlen ligger i produktionen. Det er for sig irrelevant, for en deadline nærmer sig, og der er ikke tid til at bestille nye.

 

Når du køber dine reklameartikler fra en professionel udbyder, er du altid garanteret, at der er flere øjne på et design, inden det går i trykken. En dygtig leverandør gennemtjekker designet og de færdige varer, inden det sendes fra fabrikken. Dette sikrer, at du får et resultat, som du kan være tilfreds med, og som leverandøren kan være bekendt at levere.

Du er sikker på, at få sparring og korrekt vejledning

Apropos ovenstående afsnit, så adskiller en professionel leverandør af reklameartikler sig fra mængden i kraft af sin erfaring, viden og grundighed. Du er derfor altid sikret sparring på din opgave, så du lykkes med dit formål. Er formålet fx synlighed, så kan der være fordele ved at placere jeres logo eller budskab et andet sted, ønsker du en reklameartikel, der skiller sig ud, så kan leverandøren tænke kreativt og hvis du ønsker en reklameartikel, der ikke ender i en skuffe på kontoret, så får du inputs, der er baseret på leverandørens ofte flere års erfaring med reklameartikler. Med andre ord er du altid sikret korrekt vejledning ift. standarder på området og dine behov, når du handler hos en professionel udbyder.

Du er sikker på, at materialet er sildstærkt

Hvad enten du ønsker keyhangers, kaffekopper eller nøgleringe med et vedhæng af vognpoletter, så bør kvaliteten være i top. Dette sikrer, at du får glæde af din investering i år fremover. Værd at bemærke er også, at ens reklameartikler kan miskommunikere i forhold til ens brand, såfremt de uddelte reklameartikler ikke er i en kvalitet, som virksomheden kan være bekendt. Hvis du gerne vil kommunikere eksklusivitet, dygtighed eller ”best in class”, så må dine reklameartikler nødvendigvis være efter dette.

 

Har du tilføjelser til ovenstående, værdifulde erfaringer med bestilling af reklameartikler eller inputs til debatten, så er du velkommen til at dele en kommentar herunder med vores læsere.

 

Forrige indlæg

Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *