BCSD.DK

Gode råd til den forretningsdrivende

Føl dig tryg med de rette forsikringer

For mange mennesker er det der med forsikringsvalg ikke særligt spændende. Det er noget, man ved, at man skal have. Men hvordan de er sat sammen og hvad de koster er for rigtig mange et lavinteresseområde. Og med god grund. En forsikring er jo i og for sig et produkt, som man køber, men som man aldrig håber at få brug for. Og så kan det altså være en smule svært at sætte sig op til at sætte sig ind i tingene. Heldigvis kan du få en billig og gennemskuelig forsikring fra Landboforsikring.

Vælg rigtigt og spar penge

At bruge bare lige fem minutter på at sætte sig ned og gennemgå sine gældende forsikringer kan dog være en rigtig god idé. Har man aldrig lagt særlig vægt på at sætte sig ind i sine forsikringssager før, kan det meget vel være, at man enten har flere forsikringer, der dækker det samme. Eller værre endnu mangler en forsikring for at være fuldt ud dækket. Du kan så sammenligne dine aftaler med dem, du kan få hos Landboforsikring.

Alle har vist prøvet at blive ringet op af en forsikringssælger. Og har man ikke haft synderlig interesse for at sætte sig ind i branchens muligheder og produkter, så kan det være, at man for nemheds skyld blot er gået med på de tilbud, som sælgeren har præsenteret for en. I stedet for at vente på et opkald, kan du med fordel tage skeen i egen hånd. Tjek det brede udvalg af forsikringer hos Landboforsikring.

Hvad skal man forsikres for?

Forsikringsbranchen er stor, og man kan stort set blive forsikret for hvad som helst. Nogle forsikringer er lovpligtige, mens andre er valgfrie. Uanset hvad så handler det om at finde ud af, hvilke forsikringer der passer til dig og det liv, som du lever. Dernæst kan man begynde at kigge på, hvor man så får netop de forsikringer til den billigste pris. For at give et eksempel på hvorfor det er en god idé at få skræddersyet sin forsikringspakke, så nytter det jo f.eks. ikke noget at tegne en bilforsikring, hvis man ikke har nogen bil. Det ville blot være spild af penge. En rejseforsikring ville også være et skørt valg, hvis du aldrig tager nogen steder. Den ville derimod være rigtig smart at tegne, hvis du i løbet af et år har mange udlandsrejser.

Basale forsikringer man ikke kommer udenom

Hvor det er smart at tegne en sygeforsikring til sin hund, hvis man har sådan en eller en forsikring der dækker ved ekstrem sport, hvis man dyrker bjergbestigning, så findes der også basale forsikringer, som alle mennesker bør være dækket af. En indboforsikring er relevant for alle, da det er den, som dækker dine ting, hvis de skulle blive stjålet. Det være sig både en taske, der bliver stjålet på en cafétur eller smykker, der bliver stjålet ved et indbrud. Tilvælg derfor de basale forsikringer og tilføj kun ekstra forsikringer, hvis du har et specifikt behov.

Forrige indlæg

Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *