BCSD.DK

Gode råd til den forretningsdrivende

Find ud af, om du har den rette forsikring

Med de mange forskellige typer af forsikringer kan det være svært at vide, om du har den rigtige forsikring til lige netop dig. Derfor kan du indhente tilbud fra en forsikringsportal, hvis formål er at skabe forbindelsen mellem forsikringsselskaber og dig. Desuden skaber dette overblik og gennemsigtighed på markedet. Mangler du nogle forsikringer, eller vi du gerne bare se, hvad andre forsikringsselskaber kan udbyde? Sæt forsikringerne i udbud på forsikringsportalen, og brug din energi på det, der betyder noget i stedet.

Sådan finder du en billig forsikring

Sæt forsikringerne i udbud på forsikringsportalen. Det er både nemt og uforpligtende. Du får op til 3 tilbud på en ny forsikring. Processen er desuden let. Du skal bare følge disse tre korte trin:

 1. Først vælger du dine forsikringer. Her kan det være smart at samle alle dine forsikringer hos et forsikringsselskab, da dette kan give dig en bedre og billigere aftale.
 2. Du udfylder dine oplysninger. Sikring af dine data er selvfølgelig en høj prioritet – og du modtager ingen spam ved at udfylde dine oplysninger.
 3. Vælg den løsning, du mener, er den bedste. Du kan ofte godt forhandle om prisen, når du har indhentet dine tilbud. Hvis du gør dette, kan du også ofte spare mere.

Hvad er de mest populære forsikringer?

Har du de vigtigste forsikringer? Blandt de mest populære forsikringer at have er en ulykkesforsikring, en indboforsikring og en bilforsikring. Sæt forsikringerne i udbud på forsikringsportalen, og få et tilbud på disse fire populære forsikringer.

Du kan læse mere om, hvad præcis de fire forsikringer er lige her:

 • Ulykkesforsikringen

En ulykkesforsikring er en af de forsikringer, du håber på, aldrig at få brug for. Denne forsikring skal du bruge til at sikre dig økonomisk, hvis du pådrager dig en alvorlig skade. Omkring 80% af alle danskere har en ulykkesforsikring. Du kan desuden vælge mellem en fritids- eller heltidsulykkesforsikring.

 • Indboforsikringen

Indboforsikringen hjælper, hvis noget går i stykker eller bliver stjålet i dit hjem. Den indeholder og ansvarsforsikringen, så du er sikret, hvis nogen i din husholdning ødelægger andres indbo eller ejendom.

 • Bilforsikringen

Denne forsikring er ofte en stor post i dit budget. Rigtig mange betaler også alt for meget i bilforsikring. Under bilforsikringen, findes der både ansvarsforsikringen og kaskoforsikringen. Først nævnte er lovpligtig i Danmark. Den dækker, hvis du forvolder skader på andre bilister eller deres genstande. Kaskoforsikringen dækker de skader, som du forvolder på din egen bil. Denne er ikke lovpligtig i Danmark.

Sæt forsikringerne i udbud på forsikringsportalen, og spar penge på både din ulykke-, indbo- og bilforsikring.

Hvilke andre typer forsikringer findes der?

Som nævnt findes der rigtig mange forskellige typer af forsikringer. Sæt forsikringerne i udbud på forsikringsportalen, og find ud af, om du har den rette forsikring. Du kan f.eks. sætte følgende typer forsikringer i udbud på forsikringsportalen:

 • Ulykkes-, indbo-, hus- og bilforsikring
 • Fritidshusforsikring
 • Rejseforsikring
 • Dyreforsikring
 • MC-forsikring
 • Bådforsikring
 • Ejerskifteforsikring

Det er vigtigt, du sætter dig ind i, hvilke forsikringer du har brug for. Ved at vælge de rigtige forsikringer kan du skabe ro i hverdagen, og bruge tid på det, der betyder noget.

Forrige indlæg

Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *