BCSD.DK

Gode råd til den forretningsdrivende

Disse ting kan gøre din arbejdsdag nemmere

Kender du de der dage på dit arbejde, hvor det bare ikke er sjovt at være der, og du ikke kan finde motivationen til at få noget gjort? Den slags dage har de fleste nok oplevet, og nogle er måske så heldige, at det sker et par gange om måneden.

Man skal arbejde, hvis man gerne vil tjene penge, så at stoppe med at arbejde kan nok ikke være en løsning. En løsning kunne derimod være at gøre nogle ting, som kan gøre arbejdsdagen nemmere at komme igennem. Det kunne eksempelvis være hygge med gode kolleger, lækker Rooisbush te og kaffe eller en lille peptalk til dig selv, hvor du understreger meningen med rent faktisk at tage på arbejde hver morgen. Måske finder du noget, der hjælper hos dig – se mere her.

Gode kolleger

Hvis man synes, at det hele er lidt hårdt på arbejdet, det kunne være alt fra en dårlig dag til en vanskelig arbejdsopgave, så er det faktisk meget rart at have nogle gode kolleger, som man ikke bare arbejder sammen med, men som man rent faktisk også er venner med.

Denne relation er vigtig, fordi det gør det nemmere at være på arbejde. Man har nogle, man kan dele frokostpauserne med, og man har altså også nogle, man kan komme til, hvis man føler sig lidt stresset eller har svært ved at overskue det hele. Så selv hvis du er ny på en arbejdsplads giver det bestemt mening at tage initiativ til at være sammen med de andre, da et godt forhold til dem, du arbejder sammen med, kun vil gøre arbejdsdagene nemmere.

Rooibush te: Den rette drikkelse

Noget andet, og mere materielt, du kan gøre for at få nogle bedre arbejdsdage, er at forkæle dig selv med noget lækkert at drikke. Hvis du har et job, som primært foregår på et kontor, kan det hele godt føles som det samme, og derfor er det meget dejligt, hvis man kan gå ud og forkæle sig selv med eksempelvis noget Rooibush te – det kunne også være en kop kaffe eller en sodavand.

Med en dejlig, varm kop Rooibush te får du i hvert fald en følelse af lige at være nede på jorden, hvor du får en masse lækre smage i munden. Den er den slags små ting, som faktisk kan gøre, at dagen bliver en smule bedre.

Et formål!

Den sidste ting, som næsten også er den vigtigste, er, at du må huske dig selv på, hvorfor det rent faktisk er, at du går på arbejde hver dag. Hvis du er så heldig at have et job, som du for det meste godt kan lide, skal du også huske at sige til dig selv, at du gør det, fordi du dybest set kan lide og får noget ud af det – men også fordi at det gør, at du kan betale husleje, tage på ferie, købe ting til dine børn osv. Det er den slags ting, man skal huske sig selv på!

Forrige indlæg

Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *