BCSD.DK

Gode råd til den forretningsdrivende

Derfor giver det god økonomisk mening at bo i en andelsbolig

Skal du til at flytte inden for den nærmeste fremtid, og er en andelsbolig i København en del af dine overvejelser? Så er det helt sikkert en tanke, du bør overveje nærmere! Det er nemlig ofte meget økonomisk rentabelt at bo i en andelsbolig, eftersom du både får en boligfornemmelsen af at bo i et hus fremfor en lejlighed, men hvor det samtidig er langt billigere, end hvis du skal eje dit eget hus. Der er derudover ofte et godt fællesskab i andelsforeninger, så hvis du er en person, der holder af at socialisere med andre i nabolaget, kan det være en god idé at overveje at blive en del af en andelsboligforening.

Læs med i denne artikel, hvis du er blevet interesseret i at vide mere om, hvorfor det netop giver god økonomisk mening at bosætte sig i en andelsbolig i København.

Det er langt billigere at bo i andelsbolig i København end at eje eget hus

En andelsbolig i København er den perfekte blanding mellem at bo i en lejlighed og i et villahus. Det kan være, at du lige har fået andet barn, og at du og din familie dermed ikke længere har nok plads i jeres nuværende lejlighed. Det kan også være, at du lige er blevet fraskilt, og at du derfor i for første gang i lang tid skal bo alene eller blot sammen med dine børn. Her kan en andelsbolig nemlig også være en perfekt mulighed, eftersom du højst sandsynligt ikke har penge til at bo i et hus, men hvor du samtidig ikke har lysten til at bosætte dig i en lejlighed.

En klar fordel ved en andelsbolig er netop, det er en hel del billigere, sammenlignet med hvis du skulle ud at købe dit eget hus. På denne måde er der langt flere penge hver måned til sjov og ballade, og til at du og din familie for eksempel kan spise godt eller tage på spændende rejser.

Andelsboligen er den perfekte overgang mellem lejlighed og et villahus

Hvis du er et sted i dit liv, hvor du søger et nyt sted at bo, men du måske samtidig ikke er på udkig efter et sted, hvor du skal bo resten af dine dage, kan en andelsbolig være et godt bud. Som tidligere nævnt kan det for eksempel være, at din familie udvider sig, og at du derfor har brug for mere plads. Der er ofte en hel del børnefamilier i andelsboligforeninger, og der kan således være god mulighed for at træffe nogle gode bekendtskaber i foreninger.

Det kan også være, at du sidder alene, og at du derfor ikke har råd til at blive boende i et stort hus. Måske har du heller ikke brug for pladsen, hvorfor du derfor søger en mindre bolig. Her er en andelsbolig oplagt.

Der er ofte et godt fællesskab i andelsforeninger

Der er nemlig ofte et rigtig godt fællesskab i andelsboligforeninger, eftersom der netop er tale om en forening. Man kommer på denne måde i langt højere grad hinanden ved, end hvis man bor i villahuse.

Forrige indlæg

Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *